Friss topikok

Szlovénia még

HTML

A Ceska Koca menedékház

2007.10.19. 16:21 Arpesz

Itt ha akar, meg is alhat a fáradt turista. Az ár borsos, de ha azt vesszük, hogy idefent micsoda levegő, és micsoda kilátás jár a szálláshoz, valamint, hogy odalent egy kényelmes szállodában még drágább lenne, mindjárt nem olyan sok az a 15-20 Euro. Ha viszünk polifoamot, hálózsákot, még olcsóbb. Valamint, ha tagjai vagyunk valamilyen turistaegyesületnek, és ezt bizonyítani is tudjuk, akkor is kapunk kedvezményt. Más kérdés, hogy mennyit ér itt egy magyar tagság - Szlovéniában. Ahol egyébként az emberek kedvesek, segítőkészek, és beszélnek angolul! :) Legalábbis 1542 méterrel a tengerszint felett, itt a Ceska Koca menedékházban.

A Ceska Koca menedékház

1 komment

Címkék: szállás hegyek kilátás menedékház

A bejegyzés trackback címe:

https://kamniki-alpok.blog.hu/api/trackback/id/tr53207863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.06.08. 10:27:02

Szia Arpesz,
A hetveget ebben a hegysegben tervezzuk eltolteni, jezersko majd ceska koca felol kozelitve, de nem igazan tudjuk h hogyan keszuljunk vizzel: van-e forras a hegyen? A ceska menedekhaz kornyeken van ihato viz (a vasarolhato palackoson kivul)?
Koszonom szepen a segitseget,
süti beállítások módosítása